nl en
Geniet van de meest prachtige producten
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij specialiseren ons nu ook op het gebied van bio ethanol haarden en beginnen onze collectie met de prachtige FB50 XL haard! Kijk snel op de productpagina voor meer informatie!

Wat is bio ethanol?

Bio ethanol is een milieuvriendelijke brandstof gemaakt van voedingsgewassen wordt verkregen via microbiële fermentatie van suikers uit suikerriet, tarwe ,maïs, triticale, rogge, gerst en suikerbieten, doorgaans met behulp van gisten als productie-organisme. Hierdoor onstaat ethanol. Ethanol is een vergelijkbare alcohol die je ook in je biertje of wijntje vindt. 

Door de 100% volledige verbranding van de ethanol zijn dit soort haarden absoluut veilig en zonder reuk en roetvorming. Er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten en dat is dus beter voor uw gezondheid én het milieu. Bij de verbranding van bio-ethanol komt risicoloos CO2 en waterstof vrij. Dit is hetzelfde als de lucht die wij uitademen en is dus schadeloos. Vuur verbruikt echter altijd zuurstof. Zorg er daarom voor dat u goed ventileert, dit geldt overigens bij alle open vuren.

Voordelen:

 

 
  • Geen afvoerkanaal vereist, de sfeerhaard kan vrij geplaatst worden
  • Prachtige sfeervolle vlammen
  • Zuivere brandstof voor mens en milieu
  • Géén roetvorming
  • Géén asrestenOver ons

Casa Ceramica
Showroom gevestigd op:
Vlierwerf 5
4704 SB Roosendaal

T: 085-0601288
E: info@casaceramica.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop