nl en
Geniet van de meest prachtige producten
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Betalingsopties

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
 1. ‚ÄčVooruitbetaling via iDeal:
  Wij gebruiken op deze site Mollie als betalingspartner. Bij bestelling kunt u kiezen voor deze betalingsoptie en kunt u als laatste stap in het proces de betaling via iDeal aan ons voldoen. Wij zien de betaling in het systeem van Mollie en zorgen ervoor dat uw bestelling direct in behandeling wordt genomen.
 2. Betaling via PayPal:
  Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en maakt het mogelijk om bankoverschrijvingen te doen, maar u kunt mat PayPal ook eenvoudig en veilig met uw creditcard betalen.
  Volg deze link voor meer informatie over het systeem van PayPal
 3. Betaling per bankoverschrijving:
  Natuurlijk kunt u uw betaling ook via overschrijving overmaken op onze rekening. Ons rekeningnummer vindt u onderaan deze pagina en op de pagina "Contact".
 4. Contant betalen:
  Vindt u het fijner om uw bestelling contant te betalen? Sanitair leveren wij met eigen transport. Dit kunt u dan contant betalen bij de chauffeur. Natuurlijk kunt u dit ook contant betalen bij afhalen. Tegels kunnen enkel contant worden afgerekend bij afhalen.
 5. Betaling na levering (alleen bij tegelbestellingen):
  Omdat wij tegels (bijna) altijd rechtstreeks vanuit onze leverancier bij u laten leveren is betalen aan de chauffeur daarbij niet mogelijk. Hierdoor bieden wij u de optie om te betalen na levering op factuur. Wij berekenen voor deze optie 2% administratiekosten en vragen een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag, vooraf over te maken op onze bankrekening. op de dag van levering ontvangt u van ons de factuur per e-mail, u dient het restbedrag binnen 5 dagen na factuurdatum over te maken.

Betaalinformatie:
Banknaam:   Rabobank
IBAN:              NL68RABO0170721450 tnv Casa Ceramica
BIC:                 RABONL2U
Over ons

Casa Ceramica
Showroom gevestigd op:
Vlierwerf 5
4704 SB Roosendaal

T: 085-0601288
E: info@casaceramica.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop