Geniet van de meest prachtige producten
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header / Klantenservice / Bezorging /

Indien u niet thuis bentBestellingen bij Casa Ceramica worden altijd in overleg met u uitgeleverd. Wij stellen u altijd voor levering op de hoogte van de leverdatum. Vooraf kunnen wij niet aangeven op welk dagdeel er geleverd wordt, dit is pas op te vragen op de dag van levering. 
Is het voor u een probleem om een hele dag thuis te blijven in afwachting van de levering, dan kunnen wij de chauffeur vragen een half uur voor aankomst telefonisch contact met u op te nemen. U kunt er dan voor zorgen dat u tijdig aanwezig bent of iemand regelt die de bestelling in ontvangst kan nemen.
Bent u onverhoopt niet thuis op het moment van levering, dan zullen wij telefonisch met u contact opnemen om te bespreken of we de order ergens kunnen wegzetten. Dit is enkel mogelijk bij orders die vooruit betaald zijn en het is altijd op risico van de klant.
Krijgen we op dat moment geen contact dan zal de order mee terug genomen worden en op een latere datum opnieuw worden aangeleverd. De extra vrachtkosten die hiervoor worden gemaakt zullen in dat geval aan u worden doorberekend.
Over ons

Casa Ceramica
Showroom gevestigd op:
Vlierwerf 5
4704 SB Roosendaal

T: 085-0601288
E: info@casaceramica.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop