nl en
Geniet van de meest prachtige producten
0
Winkelwagen
€ 0,00


Bestellingen bij Casa Ceramica worden altijd in overleg met u uitgeleverd. Wij stellen u altijd voor levering op de hoogte van de leverdatum. 
Leveringen via ons eigen transport gaan in een combinatietransport om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit betekent wel dat wij een dag aangeven waarop wij de order bij u kunnen leveren. U mag bij bestelling een voorkeursdag aangeven, maar wij kunnen niet garanderen dat we hier gehoor aan kunnen geven. U wordt altijd tijdig op de hoogte gesteld van de door ons geplande leverdatum. Komt deze datum voor u absoluut niet uit, dan kan de levering worden doorgeschoven. Wilt u graag op een bepaalde datum geleverd krijgen dan kan dat vaak geregeld worden, echter zijn wij dan vaak genoodzaakt vrachtkosten in rekening te brengen.

Leveringen rechtstreeks vanuit onze leveranciers kunnen vaak wel op de door u gewenste datum worden uitgevoerd.

Helaas is het voor ons onmogelijk om, voor beide leveringssoorten, vooraf aan te geven in welk dagdeel er wordt geleverd. Dit is altijd pas de dag van levering bekend. U kunt die dag contact met ons opnemen en wij stellen u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de verwachte aankomsttijd van de vrachtwagen.
Over ons

Casa Ceramica
Showroom gevestigd op:
Vlierwerf 5
4704 SB Roosendaal

T: 085-0601288
E: info@casaceramica.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop